Novi šampioni turnira "3x3Borik 2024": Mozzart opet uz najbolje basketaše

Mozzart
Novi šampioni turnira "3x3Borik 2024": Mozzart opet uz najbolje basketaše

Tresla se mreža i bilježili poeni na trećem basket turnir „3x3 Borik 2024" koji je održan u organizaciji Sportskog centra Borik Banja Luka.

Tokom dva dana takmičenja, na terenu ispred Sportske sale Starčevica snage je odmjerilo 18 seniorskih i juniorskih ekipa, a sve ih je do pobjede bodrio Mozzart u ulozi generalnog sponzora.

„Hvala kompaniji Mozzart što su bili uz nas i ove godine prilikom organizacije ovog turnira. Njihova podrška, drugu godinu zaredom, nam je značajna jer je ovo događaj koji je postao važan dio naše sportske tradicije", poručio je Nenad Talić, direktor Sportskog centra Borik, Banja Luka.

Od ukupno deset ekipa u seniorskoj konkurenciji i osam u juniorskoj, pehare i vrijedne nagrade odnijeli su najvještiji na terenu.

U seniorskoj kategoriji pobjednik je bila ekipa "Aleksandrovac" koja je podigla pehar, dok je drugoplasirani tim bio "Prijedor". Među juniorima, pobjednik je ekipa "Gradiška", a drugoplasirani "PZ Dedina".

U šutiranju trojki trijumfovao je Stefan Milošević koji je proglašen i za MVP turnira. Za najboljeg sudiju turnira proglašena je Violeta Simić.

Brojni gosti i više od 3.000 gledalaca u publici u dva takmičarska dana bodrili su brojne ekipe na terenu, a ovu sjajnu atmosferu planiraju da ponove i za godinu dana.

Do tada, pogledajte kako je to izgledalo na terenu ove godine:

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana