Nikola Jokić uputio "ultimatum" Denveru

Telegraf
Foto: Agencije

DENVER- Srpski košarkaš Nikola Jokić trenutno se sa reprezentacijom Srbije priprema za Olimpijske igre. Za to vrijeme, u njegovim Denver Nagetsima priprema se ozbiljna rekonstrukcija tima za sljedeću sezonu u kojoj, po svemu sudeći, i on učestvuje.

Naime, Kentavijus Koldvel-Poup više nije igrač Denver Nagetsa u kojima je proveo dve sezone i osvojio šampionski prsten prošle godine. 

On je odbio novi ugovor od 15 miliona dolara i odlučio da prihvatio onaj koji mu je ponudio Orlando: 22 miliona dolara godišnje i ugovor na tri godine. Tako, Denveru su preko potrebna pojačanja, a na jednom od njih "insistira" i Nikola Jokić.

Nikola Jokic has pushed behind the scenes for the Nuggets to get Russell Westbrook. This isn’t the first time he’s wanted to play with him in Denver either. Westbrook would give Michael Malone a trusted, veteran ball handler, which is something the Nuggets need right now.

— Harrison Wind (@HarrisonWind) July 1, 2024

Naime, novinar DNVR posta, Harison Vind koji prati dešavanja u klubu, otkrio je da Jokić insistira na dovođenju Rasela Vesbruka u klub.

- Nikola Jokić se zalagao iza kulisa da Nagetsi dovedu Rusela Vestbruka. Ovo nije prvi put da je želio da igra sa njim u Denveru. Vestbruk bi Majklu Melounu pružio pouzdanog, iskusnog igrača sa loptom, što je nešto što je Nagetsima trenutno potrebno - istakao je Vind.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana