Nenad Stefanović za „Glas“: Turneja u Beogradu ispunila svrhu

M.Z.
Nenad Stefanović za „Glas“: Turneja u Beogradu ispunila svrhu

BEOGRAD - Trener košarkaša Igokee Nenad Stefanović zadovoljan je napretkom igre svoje ekipe koja je odigrala tri kontrolna meča u Beogradu, protiv Bahčešehira, Partizana i Crvene zvezde u kojima su upisali poraze.

- Protiv Crvene zvezde odigrali smo najbolju utakmicu u pripremnom periodu. Recimo, protiv Bahčešehira smo pali već na početku druge četvrtine, protiv Partizana na početku treće dok smo sa Zvezdom bili u egalu ili vođstvu 32-33 minuta. Na kraju susreta kada smo gubili sa nekih pet poena razlike imali smo dva otvorena šuta za tri poena koja nismo pogodili da utakmicu odvedemo u neku neizvesnost, ali to ne menja utisak da smo dobro odigrali protiv jedne evroligaške ekipe za koju znate koga sve ima u svom sastavu. Turneja i pripreme u Beogradu apsolutno su ispunile svrhu i još veći dobitak je učinak mladih igrača i povratak Nikole Marića na teren posle velike pauze - izjavio je Stefanović za “Glas Srpske”.

Njegov tim će u petak igrati protiv Kluža na turniru u rumunskoj Oradei dok će u drugom polufinalu snage odmjeriti Oradea i Slask.

- Čeka nas jak turnir gde igraju dve ekipe iz Evrokupa i biće to nova prilika da podižemo formu pred početak prvenstva - naveo je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana