Milosavljević: Želimo pobedu za rođendan

Milan Zubović
Foto: Velibor Tripić

LAKTAŠI - Košarkaš Igokee Dragan Milosavljević nije bio pretjerano razočaran porazom od Galatasaraja (71:82) u drugoj utakmici turnira kojeg je organizovao njegov klub povodom obilježavanja 50. rođendana.

On je svjestan da ekipa nije mogla više da pruži u ovom trenutku jer je bila lišena pomoći čak četiri povrijeđena igrača Edina Atića, Marka Jošila, Koste Kondića i Stefana Mudija.

- Igrali smo sa dosta oscilacija iako je bilo nekih dobrih momenata. Dozvolili smo im ofanzivne skokove i uz nekoliko izgubljenih lopti oni su došli do preokreta. Imamo puno povređenih igrača i igrali smo bez plejmejkera pa se ne može očekivati da u ovom trenutku damo svoj neki maksimum. To je to, radimo svakog dana, ispravljamo greške i kada dođe glavni period sve će da nalegne. Samo još da nam se vrate povređeni igrači - istakao je Milosavljević.

Obziroma na dva poraza Igokea će u nedjelju igrati utakmicu za peto mjesto na turniru.

- Bilo bi lepo da upišemo jednu pobedu za rođendan, ali opet nije lako. Imamo puno mladih igrača, nismo još uigrani. Nadam se pobedi u nedelju - dodao je Milosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana