Mediji: Atlanta spremna da trejduje Bogdana Bogdanovića

Tanjug
Mediji: Atlanta spremna da trejduje Bogdana Bogdanovića

ATLANTA - Čelnici košarkaškog kluba Atlanta Hoksi spremni su da trejduju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, prenosi američki sajt Bličer riport.

Američki mediji podsjećaju da je Atlanta najbolji rezultat u prethodnih nekoliko godina napravila u sezoni 2020/2021. kada je stigla do finala Istočne konferencije NBA lige.

Međutim, klub iz Atlante nije uspio u posljednje tri sezone da ostvari dobar rezultat iako je na papiru imao jak sastav. Hoksi su prošle sezone eliminisani u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige od Bostona.

Bličer riport se poziva na NBA insajdere, koji tvrde da su samo Tre Jang i Džejlen Džonson nedodirljivi, dok svi ostali košarkaši mogu da promjene sredinu uključujući i Bogdana Bogdanovića.

-Atlanta je odlučna da u budućnosti gradi tim oko Janga i Džonsona sa novim trenerom Kvinom Snajderom. Što znači da su Dežonte Marej, Deandre Hanter i Klint Kapela dostupni za trejdove. Očekuje se da sjajni šuter Bogdan Bogdanović privuče veliku pažnju, ništa manju od bilo koga drugoga iz sastava Hoksa - naveo je novinar Mark Štajn.

Bogdanović (31) je ove sezone odigrao 31 meč u NBA ligi, a prosečno bilježi 17,7 poena i ima 3,2 skoka i 2,7 asistencija po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana