Mario Nakić se vratio treninzima

D.D.
Mario Nakić se vratio treninzima

LAKTAŠI - Košarkaški klub Igokea naredne sezone najveće pojačanje dobiće iz svojih redova. U tim se nakon povrede vraća mladi Mario Nakić.

Talentovani košarkaš je povrijedio prednje ukrštene ligamente koljena na utakmici protiv Nimburka u oktobru 2022. godine. Uslijedila je operacija pa oporavak, a Nakić je počeo da trenira s ekipom. U potpunosti je zaliječio povredu ali u klubu ne žure i postepeno će da ga uvode u igru i doziraju povratak.

- Osećam se odlično. Naravno da sam se uželeo košarke. Želja je na maksimalnom nivou, jedva sam čekao da počnem s priprema sa saigračima i novim stručnim štabom. Povreda je prošlost, sve to je iza mene. Radio sam ovih devet meseci. Imao sam veliku podršku kluba, saigrača što mi je puno značilo. Najgore je iza mene i spreman sam da s puno samopouzdanja uđem u sezonu, i da nastavim tamo gdje sam stao prošle i da idemo ka našim ciljevima. Nema nikakve žurbe. Krenuću da radim i s ekipom, sve ide kako treba posle oporavka kolena i nema tenzija. Koleno je dobro i to je najvažnije. Kako budu odmicale pripreme, stručni štab i lekarski tim će da procene kad mogu da krenem sa igrom - rekao je Nakić.

Igokea će u narednom prvenstvu da bude spoj mladosti i iskustva. Ono što je najbitnije sačuvana je okosnica iz prošle sezone i dovedeni su iskusni košarkaši.

- Doveli smo iskusne igrače. Ostao je Dragan Milosavljević, zatim Marko Jošilo koji puno znače za svlačionicu i to nam mnogo važno, posebno sad kad su došli Marko Jeremić i Zoran Nikolić. Njih dvojica su igrala na visokom nivou i za najjače klubove i to dosta znači za mlađe igrače. Mislim da nam je bitno da smo sačuvali okosnicu, jer imamo dobru atmosferu kako u svlačionici tako i na terenu. Ekipa mi se baš sviđa, dobar miks iskustva i mladosti, koja donosi energiju i nadam se dobre rezultate - poručio je Nakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana