Los Anđeles Klipersi domaćini Ol-star vikenda 2026. godine

Tanjug
Foto: AP

LOS ANĐELES- Ol-star utakmica košarkaške NBA lige biće odigrana u Los Anđelesu 2026. godine, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

Ol-star meč NBA lige 2026. biće odigran u novoj dvorani LA Klipersa "Intuit dom" u Inglvudu. Planirano je da Ol-star utakmica bude odigrana 15. februara 2026. godine.

Iz NBA podsjećaju da će Ol-star vikend po sedmi put biti odigran u Los Anđelesu, a prvi put u "Intuit domu", koji će biti otvoren pred početak naredne sezone. Klipersi planiraju da se u novu halu presele u junu ove godine. Svečano otvaranje nove dvorane planirano je za avgust.

Komesar NBA lige Adam Silver proveo je sat vremena u obilasku lokacije zajedno sa predsjednikom LA Klipersa Stiv Balmer, predsednicom poslovnih operacija Klipersa Džilijan Cuker, gradonačelnicom Los Anđelesa Karen Bas i gradonačelnikom Inglvuda Džejmsom Batsom.

"Dobra vijest je da će u hali biti odigrana košarkaška sezona prije ol-star utakmice i to će biti prilika da se uvjerimo da je sve na nivou. Bila bi rizičnija ponuda da smo odredili da se ol-star ovde igra sljedeće sezone", rekao je Silver.

Ol-star vikend 2026. godine počeće 13. februara utakmicom zvijezda u usponu, dan kasnije je takmičenje u vještinama, šutiranju trojki i zakucavanjima, a 15. februara je na programu Ol-star meč.

Ol-star vikend ove godine biće održan u Indijanapolisu, a 2025. u San Francisku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana