Lijepe vijesti za Pešića - Bogdanović igra za Srbiju

D.D.
Lijepe vijesti za Pešića - Bogdanović igra za Srbiju

ATLANTA – Jedna briga manje za selektora Svetislava Pešića. Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović ne ostavlja dilemu oko nastupa za reprezentaciju

Najvažnija tema bio je Bogdanovićev sastanak sa selektorom Svetislavom Pešićem prije utakmice u Čikagu, a Bogdan je povrdio da će sigurno igrati na Mundobasketu.

-Pričali smo, razgovarali. Samo da me zdravlje posluži, moj nastup nikad nije upitan", oduševio je Bogdanović u razgovoru za Radio televiziju Srbije.

Srpski košarkaš je u sve boljoj formi.

-Ne mogu da kažem da sam zadovoljan sa svime, ali mi je drago da sam se vratio na teren i da nemam probleme. Prošle godine sam imao probleme, igrao sa tabletama da bih bio na svom nivou. Drago mi je da sam izgurao to. Bilo je teško, pogotovo mentalno, ali sada je to iza mene i idemo dalje", zaključio je on.

Atlanti je pobjeda protiv Čikaga bila neophodna kako bi se plasirala u plej-in. Veliki pritisak bio je na leđima igrača Houksa, ali im to nije smetalo da pruže sjajnu partiju i stignu do trijumfa.

"Uvijek je pritisak dobar. Ako je prava ekipa mi to iskoristimo da se ujedinimo", jasan je Bogdanović, koji je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa Atlantom.

"Drago mi je da sam potpisao ugovor. Idemo dalje", kratko je prokomentarisao Bogdan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana