Lebron Džejms i njegov sin Broni postali saigrači i ispisali istoriju NBA

GS
Lebron Džejms i njegov sin Broni postali saigrači i ispisali istoriju NBA

LOS ANĐELES - Noćas je u Berklis centru u Bruklinu održan drugi krug NBA drafta na kojem je ispisana istorija, jer su Los Anđeles Lejkersi draftovali Bronija Džejmsa (19) koji bi tako trebao zaigrati sa slavnim ocem Lebronom (39).

Broni je izabran kao 55. pik nakon što je propustio priliku da bude izabran u prvom krugu u srijedu, ali sada će zajedno s ocem ući u istoriju NBA lige - njih dvojica postaće prvi otac i sin koji će zajedno nastupati u NBA ligi za isti tim, čime je ispunjen dugogodišnji Lebronov san.

Kako prenosi ESPN, Lebron je bio “veoma emotivan” u trenutku kada je njegov sin izabran od Lejkersa, a porodica Džejms se okupila u Njujorku na večeri gdje su posmatrali drugu rundu NBA drafta.

Lebron se oglasio na Instagramu gdje je objavio fotografiju sa sinom kada je bio dječak uz opis “nasljeđe”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kingjames)

;

 

Broni dolazi u NBA ligu sa Univerziteta Južna Kalifornija gdje je u prosjeku postizao 4,8 poena, 2,8 skokova i 2,1 asistenciju za 19,4 minuta po utakmici.

Iga na poziciji beka-šutera, a u fokus javnosti je stigao prošle godine kada je doživio srčani udar zbog čega je pauzirao pet mjeseci, no na sreću se oporavio i vratio košarci.

S druge strane, Lebron je ušao u posljednju godinu ugovora sa Lejkersima i ima rok do subote da se odluči za svoj status naredne sezone, ali izvjesno je da će nakon ovoga ostati u Los Anđelesu, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana