Lavovi odbranili titulu šampiona

G.S.
Lavovi odbranili titulu šampiona

BANjALUKA - Ženska juniorska ekipa Lavovi Brčko odbranila je titulu šampiona Republike Srpske. Na finalnom turniru prvenstva Republike Srpske Lavice su u polufinalu savladale Mladi Krajišnik 75:48, dok su u velikom finalu bile uspješnije od Orlova 67:63.

Milica Đokić, Jelena Lazarević, Tamara Šarenac, Valentina Došić, Sara Đokić, Anđela Bekić, Ana Đokić, Ajla Redžović, Ksenia Vukić, Jelena Đurić i Andrea Miranović, predvođene trenerskim dvojcem Aleksandar Bližnjaković i Sanjin Vidović, ekipa je koja je osvojila titulu juniorskog šampiona Republike Srpske za sezonu 2022-2023, još jednom dokazavši da se radi o vanserijskoj generaciji koja odlične nastupa bilježi u i seniorskoj selekciji kroz Prvenstvo BiH i WABA ligu!

Za najkorisnijeg igrača finalnog turnira (MVP) izabrana je Milica Đokić, a pored toga kapiten Lavova osvojila je još jedno pojedinačno priznanje. Pored nagrade za MVP-a, Milica Đokić je bila i najbolji strijelac turnira sa ukupno 54 postignutih poena u dvije utakmice!

Osvajanjem titule šampiona Republike Srpske, juniorke KK Lavovi ostvarile su i plasman na polufinalni turnir Prvenstva BiH, i imaće priliku da brane i titulu šampiona osvojenu prošle sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana