Kurbanov i Rajković oduševljeni otvorenim terenom

Milan Zubović
Foto: VELIBOR TRIPIĆ

BANjALUKA - Ekipa CSKA slavila je protiv Igokee na njenom turniru, a legendarni ruski košarkaš i dugogodišnji član moskovskog tima Nikita Kurbanov bio je iznenađen što je utakmica igrana pod otvorenim nebom.

- Drago mi je da sam ovdje i ovo mi je bio prvi put da igram na otvorenom terenu protiv dobrog tima. Za nas je to bio dobro iskustvo i dobar je turnir u predsezoni jer nam treba dosta utakmica za uigravanje. Dobar je trenutak da naš tim napreduje iako imamo još nekih elemenata u igri koje moramo da ispravimo. Svaka utakmica je važna i ako igrate protiv evroligaških timova biće to dobro iskustvo za mlađe igrače - naglasio je Kurbanov.

Njegov trener Emil Rajković pohvalio je organizaciju prve utakmice.

- Sve je impozantno izgledalo. Ovaj teren, publika i atmosfera bili su odlični i mislim da su igrači uživali. Bili smo malo zabrinuti hoće li parket biti dobar, ali sve je prošlo super. Ovo je dobar korak napred u ovom delu priprema za obe ekipe. Igokea je bila hendikepirana jer nije imala plejmejkera i nekoliko drugih igrača pa je to na kraju presudilo pobjednika odnosno naš pritisak. Da su bili kompletni bilo bi drugačije, ali i mi nismo još kompletni i treba da nam stigne još jedno pojčanje na poziciji beka šutera te da vratimo Antonova u stroj. Imamo još neke igrače koji nisu spremni,a li su pokazali potencijal da budu tu i da radimo - rekao je Rajković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana