Košarkaški turnir “Aco - Prle - Milenko”: Džuverova debituje na klupi

G.S.
Košarkaški turnir “Aco - Prle - Milenko”: Džuverova debituje na klupi

BANjALUKA - Ženski košarkaški klub Orlovi i ove godine biće domaćin turnira “Aco - Prle - Milenko” koji se igra u čast velikana banjalučke košarke Aleksandra Jurića, Milana Tošića i Milenka Novakovića. Novom treneru Orlova Vesni Džuver ovo će biti prilika da se predstavi banjalučkoj publici.

- Meni je velika čast što ću biti deo velikog kluba, a sa mnom je došlo i šest novih igračica. Upoznajemo se, radimo i jako sam zadovoljna onim što smo do sada uradili. Nadam se da ćemo do početka prvenstva sve popraviti jer su nam želje i ambicije velike. Klub ima dosta trofeja iza sebe i nadamo se da ćemo ponoviti rezultate. Turnir će nam puno značiti da vidimo da li smo na dobrom putu. Do prvenstva imamo tri sedmice i nadam se dobrim partijama - rekla je Džuverova.

Polufinala su planirana za subotu i u prvom od 17 časova će se sastati Duga (Šabac) - Plamen (Požega), dok će od 19 sati igrati gradski rivali Orlovi i Mladi Krajišnik. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju od 16 časova, a finale od 18.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana