Košarkaši Srbije danas protiv Litvanije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

Tanjug
Košarkaši Srbije danas protiv Litvanije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

MANILA - Košarkaška reprezentacija Srbije će danas od 10.45 časova u Manili igrati sa Litvanijom, u četvrtfinalu Svjetskog prvestva.

 “Orlovi” su do četvrtfinala SP stigli poslije trijumfa nad Dominikanskom Republikom i osvojenog drugog mjesta u grupi Jedan.

- Protiv Litvanije je potrebno da bude izvranredna odbrana i izvanredan napad. Moramo da odigramo jednu od naših najboljih utakmica da bismo ih pobedili - izjavio je selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić dan pred četvrfinalu utakmicu.

Podsjećajući da je Litvanija u prethodnoj utakmici pobijedila selekciju SAD, Pešić je istakao da perfektan tim ne postoji i da svako ima svoje slabosti.

- Naravno da i mi imamo naših prednosti. Sposobnost jedne dobre ekipe je u tome da sakrije nedostatke, a da istakne prednosti. To ćemo probati da uradimo. I oni imaju svoje slabosti kao i svaka ekipa, jer ne postoji perfektna ekipa. Zato sada treba otkriti njihove slabosti i napasti ih. Treba se orjentisati na njihove ključne igrače - zaključio je selektor Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana