Košarkaši Partizana ostvarili pobjedu protiv Albe

GS
Foto: Sportal

Košarkaši Partizana su pokazali karakter i slavili su u 33. kolu Evrolige protiv Albe u Berlinu rezultatom 94:83 (23:15, 24:19, 25:28, 22:21).

Oni su bili najbolji kada je najviše trebalo i sada im ostaje još jedan korak, meč sa Valensijom u Beogradu, ali će se o njegovoj sudbini i plej-inu pitati i drugi timovi.

Da je Partizan u prethodnim mečevima igrao ovako i da je imao upola ovoliko želje, sada bi mnogo lakše disao, ali prošlost ne može da se mijenja, a na njegovu sreću, uz sve propuste koje je imao, još je u trci za plej-in, u kojoj mu je ova pobjeda zlata vrijedna. 

Gosti su u Berlinu odigrali izuzetno na obe strane terena. Sve je počinjalo od dobre odbrane, pratio je skok, a napad je bio organizovan i brz, onakav po kakvom se Partizan prepoznavao u najboljim danima tokom ove sezone, što je znatno lošijeg rivala ostavilo bez šanse da parira odličnoj beogradskoj ekipi.

Beogradsku ekipu su predvodili Naneli sa 16, Dozijer i Panter sa po 15 i Ledej sa 14 poena, dok je Avramović postigao 11, prenosi Sportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana