Košarkaši Jahorine pobjednici prve finalne utakmice doigravanja

Srna
Košarkaši Jahorine pobjednici prve finalne utakmice doigravanja

PALE - Košarkaški klub Jahorina” iz Pala pobijedio je večeras košarkaški klub Budućnost BN Bijeljina u utakmici kojom je na Palama ozvaničen početak finala doigravanja (plej of) za prvaka MD šop Prve muške lige Republike Srpske.

Košarkaši Jahorine pobijedili su tim iz Bijeljine rezultatom 73:61.

Trener KK Jahorina iz Pala Vukoje Miro rekao je novinarima da su večeras odigrali pametnu utakmicu, te da je ljepše otići u Bijeljinu sa 1:0 i pritisak staviti na njihovu stranu.

Vukoje je čestitao protivničkoj ekipi na fer i korektnoj utakmici.

Trener KK Budućnost BN iz Bijeljine Dario Čojić rekao je da su utakmicu odigrali dosta loše, da će analizirati igru i pokušati “napasti” ekipu Jahorine na meču u Bijeljini.

Filip Simić, plejmejker iz KK Jahorina kaže da se cijele sezone bore sa tim da su favoriti, što su večeras i pokazali prvom pobjedom.

-Sada je mnogo lakše ali ništa nije završeno, dug je put. Zadovoljni smo rezultatom - istakao je Simić.

Finale se igra u tri dobijene utakmice. Druga utakmica biće odigrana u srijedu, 24. aprila u Bijeljini u 17 časova, a treća u subotu, 27. aprila na Palama u 20 časova.

Eventualna četvrta utakmica igraće se u utorak, 30. aprila u Bijeljini, a eventualna peta u petak/subotu 3/4. maja u Palama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana