Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju Olimpiju iz Milana

Tanjug
Foto: KK Crvena zvezda

BEOGRAD- Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20:30 časova dočekuju ekipu Olimpije iz Milana u utakmici 10. kola Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je, pred utakmicu, da je na njegovoj ekipi da se drži plana i da ima fokus na meču.

"Šabaz je danas trenirao sa maskom, sutra ćemo procijeniti situaciju i donijećemo odluku u posljednjem momentu da li će igrati. Igramo protiv tima koji igra sve bolje, imaju dve pobjede u poslednja tri meča. Imaju iskustva da igraju ovakve utakmice, na nama je da imamo fokus i da se držimo plana, da im napadnemo slabosti, generalno moramo da igramo pametno kako bismo ih pobijedili", istakao je juče grčki stručnjak.

Dodaje da "crveno-bijeli" računaju na podršku navijača.

"Naš domaći teren je kao tvrđava, uvijek želimo podršku tvrđave da nam bude kao šesti igrač. Poslije četiri utakmice u sedam dana, sada smo imali malo vremena da se odmorimo, da primenimo neke nove stvari. Još uvijek dodajemo neke stvari u napadu i odbrani, veoma je bilo bitno da iskoristimo ovo vreme da se što bolje spremimo", zaključio je Sferopulos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana