Kirilenko nije zaboravio prijatelje iz Republike Srpske

Milan Zubović
Kirilenko nije zaboravio prijatelje iz Republike Srpske

KAZANj - Predsjednik Košarkaške federacije Rusije Andrej Kirilenko nije zaboravio prijatelje iz Republike Srpske i Banjaluke.

Prilikom gostovanja Košarkaškog kluba invalida Vrbas na turniru u Kazanju iskorištena je prilika da se uruče priznanja za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, premijera Radovana Viškovića, ministricu finansija Zoru Vidović, gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića kao i za predsjednika KKI Vrbas Marinka Umičevića. Ova priznanja uručio je bivši ruski košarkaš Fjedor Liholitov. 

- Zahvalan sam Kirilenku od koga smo dobili poziv za učešće na turniru u Kazanju. Veliko mu hvala i u ime predsjednika Dodika, premijera Viškovića, ministrice Vidović i gradonačelnika Stanivukovića. Ponosan sam na ova priznanja i veliko mi je srce što smo došli u Rusiju i nastavićemo i dalje da sarađujemo i igramo turnire kako u Banjaluci isto tako i ovdje u Kazanju. U izjavi koju sam dao ovdašnjim medijima vidio sam suze kod pojedinaca koji nisu vjerovali koliko mi iz Republike Srpske volimo bratski narod Rusije - rekao je Umičević. 

Prvi čovjek KKI Vrbas uručio je prigodne poklone za Andreja Kirilenka. Uz ekipu bio je Ranko Tepavčević koji je već 15 godina u Kazanju gdje obavlja vrlo važne i odgovorne poslove, te su i njemu poklone uručili Umičević i Biljana Nedić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana