Kašćelan: Zadovoljan sam učinkom na turniru

D.D.
Kašćelan: Zadovoljan sam učinkom na turniru

ŠIROKI BRIJEG – Košarkaši Borca vraćaju se sa balona u Širokom Brijegu sa polovičnim učinkom. U sedmom kolu Banjalučani su savladali TFT 66:65, tako iz Hercegovine dolaze sa pobjedom i porazom.

Ekipa Zorana Kašćelana je u prvom dijelu imala i plus 16, ali je u nastavku rival uspio da se vrati i u finišu opasno zaprijeti. Ipak na kraju Banjalučani su bili mirniji u završnici.

Kod pobjednika, najefikasniji su bili Amsal Delalić i Džo Plezent sa po 13 poena, dok se na drugoj strani istakao Alejn Luis sa 16.

-Zadovoljan sam pobjedom,čestitao bih momcima. Dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo potpuno kontrolisali igru dobrom odbranom. U drugom poluvremenu TFT je bolje odreagovao mi se nismo pridržavali plana, znali smo da imaju kvalitetnih individualanca. Naša rješenja u napadu nisu bila za pohvalu ali smo slavili u neizvjesnoj utakmici. Treba biti realan,kad se pogleda kompletna utakmica zaslužili smo da slavimo. Pohvale i TFT koji se nije predavao. Ovo su tipične utakmice u balonima . Toliko iznenađenja se dešava, oscilacija, to daje draž ABA 2 ligi . Idemo zadovoljni sa ovog balona sa učinkom 1-1. Vjerujem da ćemo se uskoro i kompletirati i da ćemo imati  više igrača na raspolaganju i samim tim da pružamo bolje partije- rekao je trener Borca Zoran Kašćelan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana