Kašćelan: Nadam se boljoj partiji u drugom meču finala

Milan Zubović
Kašćelan: Nadam se boljoj partiji u drugom meču finala

BANjALUKA – Košarkaši Borca žele da poprave utisak iz prvog meča protiv Igokee i da odigraju puno bolji meč u drugom duelu finalne serije prvenstva BiH.

Uprava Borca je još ranije odlučila da će ovaj duel imati i humanitarni karakter pa će prihod ići za liječenje Vesne Šipke. Banjalučani zbog toga pozivaju navijače da učestvuju u ovoj humanoj akciji i pri tome podrže još mlade košarkaše

Trener Zoran Kašćelan ističe da očekuje reakciju svoje ekipe nakon poraza.

-Drago nam je što imamo priliku da odmjerimo snage sa ABA ligašem. Razlika u kvalitetu je velika, napravili smo dobru analizu prvog meča i očekujem da ćemo biti bolji u drugom meču. Igokea je veliki izazov, ali momci imaju motiv da daju sve od asebe. Nadamo se puno boljoj partiji i da možemo doći u situaciju da dođemo do trijumfa i pokušamo da izborimo pobjedu kojom bi produžili finalnu seriju –istakao je trener Kašćelan.

Centar Dušan Tanasković takođe ističe da svi sa nestrpljenjem očekuju drugi meč kako bi popravili utisak iz prvog duela.

-Pokazali smo u Kupu BiH da možemo da igramo sa njima. U prošlom meču smo podbacili u napadu i moramo da odigramo puno bolje i da spriječimo njihovu tranziciju i trčanje. Nadamo se podršci navijača i pozivamo ih da dođu u što većem broju da nam pruže podršku a uz to da pokažemo humanost i pomognemo liječenje Vesne Šipke- istakao je mladi košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana