Jovanović: Meč protiv Partizana najteži u sezoni

D.D.
Jovanović: Meč protiv Partizana najteži u sezoni

LAKTAŠI – Košarkaši Igokee vratili su se u igru za plasman u plej-of u regionalnoj ABA ligi. Ekipa trenera Vlade Jovanovića nakon serije pobjeda gostuje u Beogradu kod lidera Partizana (ponedjeljak 20 časova).

Crno-bijeli su izborili plasman u TOP 8 fazu Evrolige, dok je ekipa iz Laktaša opet u igri za doigravanje. U dosadašnjih 11 mečeva u regionalnom takmičenju u Beogradu gosti su slavili dva puta.

-Čestitam ekipi Partizana na uspjehu i plasmanu u TOP osam što je sjajna stvar, ne samo za njih već i za ABA ligi i srpsku košarku. Za nas ovo nije najlakša već najteža utakmica jer igramo sa najtežim rivalom koji je u fantastičnoj formi. Jako moćno u napadu gdje imaju čak 47 posto za tri poena. Pored toga imamo i kadrovskih problema, tako da je pitanje da li ćemo imati deset igrača za meč. Nismo trenirali ove sedmice kako treba i moraćemo da improvizujemo i nadam se da ćemo pored snage rivala da odigramo dobar meč – rekao je Jovanović.

Košarkaš Nenad Nerandžić smatra da će meč sa „crno-bijelima“ biti pravi test za ekipu.

-Očekuje nas naporan i težak meč protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Duel za nas dolazi u pravom momentu nakon četiri pobjede da vidimo  gdje smo u odnosu na tim koji je izborio Top osam fazu Evrolige i igra u sjajnoj formi- istakao je košarkaš Igokee.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana