Jorgotelis: Trenutno ne razmišljamo o Petruševu

G.S.
Jorgotelis: Trenutno ne razmišljamo o Petruševu

PIREJ - Pomoćnik Janisa Sferopulosa Vasilis Jorgotelis je razgovarao sa veb radijom KS Grčke (EOK) i dotakao se situacije sa Filipom Petruševim.

Crvena zvezda u ovim momentima snage odmjerava sa Olimpijakosom u Pireju, a Jorgotelis je objasnio situaciju sa Filipom Petruševim.

„Početkom ljeta kad smo gradili spisak on nam je okupirao misli. Pošto nije pronađena zlatna sredina da dođe, da li potpuno ili na pozajmicu, nismo tu opciju držali kao nešto što je izvJesno. Trenutno ne razmišljamo o tome, pokušavamo da pripremimo tim kao da Petrušev neće biti dio njega, ali bi njegov dolazak svakako bio dodatni kvalitet“, rekao je Jorgotelis.

Prokomentarisao je i remont Partizana pred novu sezonu, rekavši da su prošlogodišnji neuspjesi i te kako imali uticaja.

„I to je bio razlog. Derbiji u Srbiji su kao u Grčkoj. To je nešto što ih je očigledno natjeralo da potpuno promjene spisak i odu na nešto potpuno novo i drugačije u odnosu na prošlu sezonu. Trudim se da ne razmišljam toliko o tome šta drugi ljudi rade. Želim da vjerujem da smo „izgradili“ jak tim, koji ako bude igrao kako želimo, mogli bismo da ostvarimo svoje ciljeve. Trenutno smo usredsređeni na ono što radimo i kako ćemo da radimo što je moguće bolje“, zaključio je Jorgotelis.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana