Jokić zbog svoje velike ljubavi ne štedi vrijeme i novac, pojavio se u Napulju i sve iznenadio

GS
Foto: Tviter

Najbolji svjetski košarkaš i šampion NBA lige Nikola Jokić iznenadio je sve pojavivši se na prestižnoj utrci konja u Napulju, gdje je učestvovao i njegov ljubimac.

 Jokić, nakon osvajanja NBA šampionske titule, ne štedi ni vrijeme ni novac na svoju veliku ljubav - konje. Odmah je tako požurio u rodni Sombor, a onda i Suboticu, gdje je njegovo grlo pobijedilo na prestižnoj utrci.

Sa konjičkim trkama nije planirao stati pa je tako iznenadio i italijanske medije, ali i gledatelje na stazi u Agnanu, gdje se juče održavao "Grand Prix Citta di Napoli Filly".

Riječ je o utrci autohtonih trogodišnjih ženki gdje je učestvovao i jedan od konja iz njegove ergele pod nazivom Emily Pan. Jokićevo grlo jahao je džokej Alesandro Gociadoro, ali je završilo tek na sedmom mjestu, daleko iza pobjednice.

Ipak, sam Jokićev dolazak učinio je mnogo na popularnosti utrke u Agnanu pa su se čak iznenadili i italijanski mediji, ali i organizatori koji su vidjeli Jokića kako hitro stiže na jug Italije, uprkos tome što je imao jako malo slobodnog vremena ovoga ljeta.

Jokić je ljubitelj konja od rođenja.Tokom karijere uložio je veliki novac u kupovinu rasnih grla.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana