Jokić: Povratili smo svoj ritam, znamo da će peta utakmica da bude najteža

Tanjug
Foto: Tanjug/ AP

MINEAPOLIS- Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je danas da je njegov tim zasluženo pobedio Minesotu i istakao da će naredni meč protiv Timbervulvsa u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige da bude najteži, prenose američki mediji.

Košarkaši Denvera pobijedili su jutros u gostima ekipu Minesote rezultatom 115:107  u četvrtom meču polufinala plej-ofa Zapada i izjednačili na 2:2 u seriji.

Minesota je vodila 2:0 u seriji, ali su košarkaši aktuelnog šampiona NBA lige ostvarili dvije pobjede u gostima. Polufinale se igra na četiri pobede.

"Mislim da je fizikalnost najveća razlika u odnosu na prve dve utakmice, pariramo im u tom smislu, čak ih i nadmašujemo. Igramo malo pametnije. Mislim da nemamo toliko izgubljenih lopti, ne dajemo im mogućnost da trče i da daju lake poene, odbrana nam je veoma dobro. To je to, verovatno", rekao je Jokić na konferenciji za medije.

Jokić je meč završio sa 35 poena, sedam skokova i sedam asistencija.

"Kontrolisali smo utakmicu. Bio je jedan važan period krajem druge četvrtine kada smo napravili 8:0 za 25 sekundi i sa sedam napravili 15 razlike. Sa tih 15 razlike smo sve vreme kontrolisali utakmicu i priveli je kraju. Peta utakmica je u Denveru, pokušaćemo da odbranimo domaći teren", dodao je srpski košarkaš.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Denveru.

 "Znamo da će peta utakmica biti najteža utakmica u našim životima, tako ćemo se i spremiti. Čak i pre početka serije, mislio sam da će biti interesantna serija. U prve dve utakmice su nas ubrzali, nismo igrali svoju igru, a sada smo povratili svoj ritam", dodao je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana