Jokić otkrio ko je najveći zavodnik u reprezentaciji Srbije (VIDEO)

Mondo
Jokić otkrio ko je najveći zavodnik u reprezentaciji Srbije (VIDEO)

Košarkaši Srbije se družili na pripremama i otkrili jedni o drugima detalje koje mnogi nisu znali.

Oni se pripremaju za Olimpijske igre 2024 u Parizu i provode dane u Staroj Pazovi u odličnom raspoloženju. Članovi nacionalnog tima su stali pred tablu sa zanimljivim, leksikonskim pitanjima i imali su zadatak da otkriju dosta toga jedni o drugima. Očekivano, Nikola Jokić je stao pred nju i dao odgovore na mnoga pitanja, mada mu nije prijalo kada su rekli da je on "najveća spavalica".

"Ko je mene izabrao da sam najveća spavalica? Druže, pa ja ne spavam!", brecnuo se Nikola na saigrače i uticao da se u to polje ipak nalijepi slika Vasilija Micića. I ostali se nisu bunili kada je Bogdanović stavio baš Vasu u to polje, jer je očigledno da plejmejker Srbije voli da dobro odmori.

Ko je najveći zavodnik? Tim-menadžer Nebojša Ilić zalijepio je u to polje sličicu Alekse Avramovića, koji mu je pružio ruku uz riječi "Jesi ti lud, doktore?", a onda je Jokić prišao i zalijepio u to polje sličicu Bogdana Bogdanovića. Drugi takođe nisu imali primjedbi na to, iako Bogdanu nije bilo baš drago da se to snima. "Nemoj bre!", vikao je kapiten, ali je sličica ostala na mjestu.

Ko bi mogao da se izgubi na putu do terena? Aleksa je ponovo tu stao kraj table i rekao "To sam ja, garant". Ko ima najveće šanse da zakasni na trening? Centar Srbije Dušan Ristić je bez razmišljanja tu zalijepio sličicu Dejana Davidovca i rekao "Pa, to je najlakše pitanje".

Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije, označio je Nikolu Jokića kao "noćnu pticu", a najviše šansi da zapjeva ispred utakmice date su Vanji Marinkoviću. Dalje, kao igrača koji bi promašio riječi himne saigrači su označili Uroša Plavšića, debitanta, a Filip Petrušev je reprezentativac kod koga su najveće šanse da će se uvijek naći nešto slatko.

Jokić se tada još jednom vratio pred tablu i otkrio svima da je Nikola Milutinov "kralj plesnog podijuma", dok je Aleksej Pokuševski označen kao "stend-ap komičar". Muzička zvijezda reprezentacije je Ognjen Dobrić, a Vasilije Micić je dodao da najzarazniji osmijeh u ekipi ima Nikola Jović.

Najveće šanse da obuje dvije različite čarape saigrači su dali Marku Guduriću, Ognjen Jaramaz je proglašen za igrača sa najljepšom frizurom, a kao glavnog kuvara Filip Petrušev je "nacrtao" Aleksu Radanova.

Pogledajte video-snimak lijepog druženja srpskih reprezentativaca, koji uvjerava da u timu vlada odlična atmosfera pred svima najdraži dio priprema - zvanične pripremne utakmice.

"Orlovi" će prvu odigrati u petak, protiv Francuske u Lionu, a poslije toga će u Abu Dabi, gdje će naredne nedjelje igrati protiv Australije i Sjedinjenih Država. Olimpijske igre počeće 28. jula, utakmicom protiv selekcije SAD u Lilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana