Jokić: Konjičke trke i bazen dok čekamo sledećeg rivala

G.S.
Jokić: Konjičke trke i bazen dok čekamo sledećeg rivala

Lider Denver nagetsa Nikola Jokić zna čime će se zanimati dok čeka rivala u finalu Zapada.

Nagetsi su se pobjedom 125:100 u šestom meču protiv Finiks sansa plasirali u finale Zapada. Nikola Jokić je upisao tripl-dabl od 32 poena, 12 asistencija i 10 skokova.

Impresivno otvaranje meča i 30 razlike na poluvremenu podsjetili su na prethodni duel u kom su Nagetsi takođe bili nadmoćni. Jokić je u izjavi poslije meča naveo da su stav iz pete prenijeli u šestu utakmicu.

- Ovo nije neprijateljsko okruženje po nas. Znali smo šta možemo da očekujemo. Imali smo isti stav kao na domaćim utakmicama. Agresivnost i izbor dobrih šuteva - rekao je Jokić.

Kentejvijus Koldvel-Poup je bio vrlo značajn od igrača uloge sa 21 poenom.

- On je šampion, osvajao je prsten. Zna šta da čini da bi se pobedilo. Igra odličnu odbranu, pogađa šuteve, vrlo je važan po nas - istakao je Jokić.

Denver čeka boljeg iz duela Lejkersa i Voriorsa. U toj seriji Lejkersi vode 3:2, mada se može očekivati i sedma utakmica. “Džoker” zna kako će popuniti višak vremena.

- Gledaću trke konja mojih prijatelja u Italiji. biću sa porodicom. Nadam se da će biti sunčano, pa da se opuštam u bazenu - zaključio je Nikola Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana