Jaramaz: Crno-beli dres mi uvek dobro stoji

Milan Zubović
Foto: VELIBOR TRIPIĆ

BANjALUKA - Povratnik u redove Partizana Ognjen Jaramaz u dvije kontrolne utakmice pokazao je da će biti veliko pojačanje za četu Željka Obradovića naredne sezone koja će biti prepuna iskušenja.

Nakon dvije godine ponovo će nositi crno-bijeli dres i navijači mu kažu da mu sada mnogo bolje stoji nego ranije.

- Mislim da mi uvek dobro stoji i lepo se osećam u njemu - nasmijao se Jaramaz davajući odgovor.

Kao plejmejker sugerisao je neke stvari koje su se dešavale na utakmici sa Turk Telekomom koju su dobili sa 75:71.

- Dobra je stvar što smo pobedili i vezali drugu pobedu na ovom turniru. Nedopustivo je da imamo oscilacije kakve smo imali i da sa plus 18 dođemo u neizvesnu završnicu. I dalje je pripremni period tako da imamo vremena da ispravimo te stvari i radićemo na tome. Lično, dobro se osećam za ovu fazu dok timski moramo da podignemo naš nivo igre u odbrani i napadu čemu služe pripremne utakmice. Imamo još vremena za to i siguran sam da ćemo to uraditi - rekao je Jaramaz.

Imao je samo riječi hvale za igranje na terenu Nacionalnog teniskog centra Republike Srpske u Banjaluci.

- Prvi put igram na otvorenom terenu ne računajući ono kad sam bio klinac. Tada je bilo na betonu sada je na parketu i lepo je. Zanimljivo, fino mada se treba naviknuti jer su malo drugačije okolnosti. Publika je ovde uvek sjajna i zadovoljstvo je da igram. Doduše, u zatvorenom prostoru bude vatrenije zbog akustike, ali uvek je puno i lepo je igrati - naglasio je Jaramaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana