Igokea zadržala jednog od najtalentovanijih igrača Srbije

Darko Dragičević
Igokea zadržala jednog od najtalentovanijih igrača Srbije

LAKTAŠI - Ognjen Radošić, jedan od najtalentovanjih srpskih košarkaša, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa KK Igokea m:tel.

Ognjen Radošić stigao je u redove prije tri godine i svoj talenat brusio je kroz omladinske selekcije kluba.Bio je član generacije koja je osvojila FIBA Ligu šampiona za juniore, a tada je u finalu ubacio 26 poena. Omladinski je reprezentativac Srbije koju je predvodio i kao kapiten. Iako je imao ponuide iz najkvalitetnijih timova  Srbije odlučio se da svoju karijeru gradu upravo u Igokei.

-Dobre stvari ne treba da se mijenjaju, a Igokea je moja košarkaška kuća. Ovo je idealna sredina za razvoj mladih košarkaša i uopšte se nisam dvoumio. Drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i na meni je sada da nastavim da se dokazujem. Ovo je, za mene, veliki korak naprijed i radujem se novim izazovima. Formula za uspjeh je jasna i samo napornim radom mogu da napredujem. Od velikog značaja je i podrška starijih saigrača koji se trude da svojim savjetima utiču na moj razvoj. Daću sve od sebe da opravdam povjerenje i da pomognem ekipi da pravi još bolje rezultateIgokea, rekao je Radošić nakon potpisa ugovora.

Igokea  je već godina poznata po radu sa mladima o čemu svjedoče i uspjesi u FIBA ligi šampiona

-Ognjen je svojim ponašanjem na i van terena i odnosom prema treningu i košarci pravi primjer kako za sve mlade igrače. Drago nam je što ostaje u Igokei i to je ujedno još jedan dokaz dobrog rada u našem klubu koji je odavno poznat po tome da je sredina koja poklanja veliku pažnju razvoju mladih košarkaša. Ognjen je stasao u našem omladinskom pogonu, a tek će da pokaže svu raskoš svog talenta na velikoj sceni., rekao je Radivojević.

Ognjen Radošić rođen je u Beogradu 26.maja 2006.godine, visok je 197 cm i igra na pozociji beka. Ponikao je KK Beko, a iz KK Vizura je stigao u KK Igokea m:tel za koju je prošle sezone odigrao i prve seniorske minute.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana