Igokea i Mega u matine terminu

GS
Igokea i Mega u matine terminu

BEOGRAD - Novo teško gostovanje je pred košarkašima Igokee, koji će danas igrati protiv Mege od 12 časova u šestom kolu ABA lige.

Ekipa iz Aleksandrovca ima tri pobjede i dva poraza, a velikim trijumfom u prošlom kolu protiv Cedevita Olimpije pokazala je snagu i kvalitet te da je u stanju da bori sa svim timovima. Poraz od Hapoela Holona u Ligi šampiona tokom sedmice malo je poremetio atmosferu, jer se na tom meču krilni centar Strahinja Gavrilović povrijedio rame pa se više nije vraćao u susret. Nakon dodatnih ljekarskih pregleda ustanovljeno je da ne mora na operaciju, ali će bar mjesec provesti van trenažnog procesa.

S druge strane Mega je na skoru 4-1, a prvi poraz upisala je u prošlom kolu na gostovanju kod Splita. Ekipu sa klupe predvodi nekadašnji pomoćni trener Igokee Marko Barać, dok je jedan od glavnih igrača i doskorašnji član Aleksandrovčana Kosta Kondić.

Parovi, subota: Partizan - Krka (19), Zadar - Crvena zvezda (20), Cibona - Dubai (21). Nedjelja: Mega - Igokea (12), Borac - Split (16), Cedevita Olimpija - Budućnost (18), Spartak - Mornar (20). Ponedjeljak: Studentski centar - FMP (18).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana