Igokea gostuje kod Borca: Titula ili majstorica

GS
Igokea gostuje kod Borca: Titula ili majstorica

BANjALUKA - Druga utakmica finalne serije plej-ofa Lige šest BiH između Borca i Igokee biće odigrana večeras od 18 časova. Ekipa iz Aleksandrovca vodi sa 1:0 u seriji koja će biti igrana na dvije pobjede pa ima šansu da u "Boriku" stigne do svoje desete titule šampiona. Prvi meč dobila je poenom razlike baš kao što je izgubila od istog rivala na svom terenu u Ligi šest. 

- Čeka nas druga utakmica finalne serije protiv Borca u "Boriku". Prvu smo srećno dobili jer smo istrajali do kraja i uspeli u nameri da tu utakmicu dobijemo. Za drugu utakmicu treba ekstra napor i ekstra inspiracija nekog igrača da bi uspeli da pobedimo. Dobro se poznajemo, iznenađenja neće biti - poručio je trener Igokee Marko Cvetković. 

Košarkaš Marko Jeremić nada se da će titulu odbraniti već u drugom meču.

- Čeka nas dobro poznat protivnik. Prvu utakmicu smo pobedili iako smo bili malo nervozni i nadam se da ćemo drugu utakmicu dobro odigrati. Analizirali smo meč, znamo gde smo grešili. Borac je dobra ekipa koja je pokazala da igra sa velikom energijom sa jasnim ciljem kako da napadaju i šta da brane. Verujem da ćemo u ovoj utakmici biti mnogo pametniji i da ćemo ovu seriju završiti već danas - rekao je Jeremić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana