Igokea domaćin Cedevita Olimpiji: Za kraj crne serije

GS
Igokea domaćin Cedevita Olimpiji: Za kraj crne serije

LAKTAŠI - Seriju od tri poraza u svim takmičenjima košarkaši Igokee pokušaće da prekinu danas od 17 časova protiv Cedevita Olimpije na svom terenu u petom kolu ABA lige.

Ekipa iz Aleksandrovca sa tri pobjede otvorila je sezonu (dvije u ABA, jedna u Ligi šampiona), a potom vezala tri poraza. Sada će tražiti iskupljenje protiv tima koji kao i ona ima po dvije pobjede i poraza na regionalnom planu. Ljubljančani su tokom ljeta promijenili trenera i dirigentsku palicu preuzeo je iskusni Zvezdan Mitrović koji nije na najbolji način otvorio ABA ligu jer je vezao dva poraza nakon čega su stigle dvije pobjede sa čim želi da nastavi i u Laktašima. Crnogorskom stručnjaku gostovanje u Laktašima nije strano, jer je dolazio prošle godine sa Galatasarajem na turnir povodom 50 godina Igokee. S druge strane u Evrokupu su upisali tri pobjede i poraz pa su u rangu sa vodećim ekipama svoje grupe.

Tradicija je na strani gostiju koji su u laktašima slavili četiri puta uz dva trijumfa domaćina koji je prošle sezone odigrao dobru utakmicu, ali su na gostovanju doživjeli težak poraz.

U ostalim mečevima petog kola sastaće se, petak: FMP - Cibona (19). Subota: Mornar - Borac (17), Split - Mega (19). Nedjelja: Dubai - Spartak (17), Zadar - Partizan (19), Krka - Studentski centar (21). ponedjeljak: Budućnost - Crvena zvezda (19).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana