Hapoel jak za Igokeu

Milan Zubović
Hapoel jak za Igokeu

SOMBATELj - Drugi poraz u Ligi šampiona ove sezone upisali su košarkaši Igokee od kojih je bolji bio Hapoel Holon rezultatom 92:82, u trećem kolu grupne faze.

Veći problem od poraza može predstavljati povreda Strahinje Gavrilovića s kraja prvog poluvremena kada je povrijedio rame i više se nije vraćao u igru.

Stepen povrede i koliko će dugo pauzirati biće poznato nakon dodatnih ljekarskih pregleda. A to prvo poluvrijeme Igokea je odigrala dosta dobro. Većinom je bila u prednosti koja je nekoliko puta iznosila i po šest poena razlike, a onda je uslijedio nevjerovatan pad u trećoj četvrtini.

Početak drugog poluvremena obilježila je loša igra Igokee u napadu kada dugo vremena nije poentirala, a Hapoel je napravio seriju 19:0.

To je praktično odredilo dalji tok meča u kojem su gosti dali sve od sebe da stignu prednost, ali nisu uspjeli u tome, iako su pred kraj prišli na četiri poena zaostatka.

Najbolji u timu Nenada Stefanovića bio je Dragan Milosavljević sa 18 poena, dok su po 15 dodali Sakar Anim i Brajs Džons koji je dodao sedam asitencija, a Terel Karter imao je 13 poena i 11 skokova. U redovima izraelskog tima koji svoje domaće utakmice igra u mađarskom Sombatelju zbog ratnih dešavanja u zemlji prednjačili su Idan Zalmanson i Dakari Taker sa po 16 poena dok je medan manje dao Markus Bingam.

U sljedećem četvrtom kolu isti rivali sastaće se u Laktašima, a ta utakmica na rasporedu je 6. novembra. Prije toga, Igokea će u nedjelju od 12 sati gostovati kod Mege u ABA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana