Goran Sladojević nakon slavlja nad Slobodom: Mladost ide dobrim putem

M. Z.
Goran Sladojević nakon slavlja nad Slobodom: Mladost ide dobrim putem

MRKONjIĆ GRAD - Velikani redom padaju u Mrkonjić Gradu i to u dramatičnim završnicama. Nakon Bosne, Mladost je srušila i Slobodu rezultatom 86:85 u šestom kolu Lige BiH.

Trojkom Branislava Paunovića 13 sekundi prije kraja domaćin je poveo sa 86:85, da bi četiri sekunda prije kraja Ismet Sejfić promašio dva slobodna bacanja i slavlje Mrkonjićana moglo je da počne.

- Velika je ovo pobjeda za nas s više aspekata, a najviše zbog samopouzdanja jer Mladost sigurno ide dobrim putem. Očekivano, utakmica je bila izuzetno teška. Iako smo vodili dobrim dijelom utakmicu, pali smo u jednom trenutku i gubili s 13 poena razlike nakon čega smo se vratili što me posebno raduje, jer je ekipa pokazala karakter i nije se predala. Završnica je bila dramatična. Prvo smo promašili četiri slobodna bacanja, izgubili loptu, oni poveli s dva poena razlike, mi dali trojku za vođstvo i strepili kada je Sejfić izvodio slobodna bacanja koja srećom po nas nije pogodio - rekao je trener Mladosti Goran Sladojević.

Harun Huseinpašić s 20 poena bio je najbolji kod Mladosti, dok je Đorđe Aleksić ubacio 15 poena.

- U stvaranju smo novog tima, jer su nam od prošle sezone ostali samo Aleksić, Dejan Ćup i David Marković. Mnogo je novih igrača koji bi trebalo da se uigraju. Ostali smo bez Amerikanca Zakarija Njukirka koji se nije uklopio tako da tražimo kvalitetno pojačanje - izjavio je Sladojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana