Goran Sladojević: Bitan trijumf za nas

M.Z.
Goran Sladojević: Bitan trijumf za nas

GRUDE - Novu sezonu Lige BiH košarkaši Mladosti otvorili su na sjajan način, jer su slavili u gostima kod Posušja ubjedljivim rezultatom 99:70.

Stefan Mitrović sa 16 poena bio je najbolji kod Mrkonjićana, 15 je dodao Đorđe Aleksić, a po 13 Matija Popović i Luka Andrić.

- Ovo je veoma bitna pobjeda za nas na početku prvenstva. Tokom priprema imali smo problema u rosteru, ali povratkom Matije Popovića te angažmanom Stefana Mitrovića i Rajana Kartera stvorili smo ekipu koja je konkurentna većini timova. Imali smo 15-20 dana da se “utegnemo” i dobro smo djelovali protiv ekipe Posušja koja je na ovom meču bila bez nekoliko povrijeđenih igrača. Na turniru u Donjem Vakufu vidjeli smo kako igraju i spremili se za njih. Iako smo energetski jako dobro krenuli, oni su bili bolji u prvoj četvrtini i vodili sa desetak poena razlike. Ipak, nastavili smo sa našom igrom i do kraja poluvremena se vratili u meč i poveli pa smo do kraja samo uvećavali razliku - rekao je trener Mladosti Goran Sladojević za “Glas Srpske”.

Njegova ekipa će u narednom kolu ugostiti debitanta u Ligi Bih Mostar.

- Mostarci su ubjedljivo poraženi u prvom kolu od Radničkog iz Goražda pa moramo biti oprezni jer će oni sada željeti iskupljenje - naveo je Sladojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana