Finale plej-ofa za košarkašice: Orlovi nišane i titulu

M. Z.
Finale plej-ofa za košarkašice: Orlovi nišane i titulu

BANjALUKA - Glavnu bitku za titulu šampiona BiH košarkašice Orlova započinju u subotu od 20 časova. Protivnik u finalnoj seriji plej-ofa biće im Banovići sa kojima su ranijih sezona vodili velike bitke.

Nakon iscrpljujuće tri utakmice polufinala protiv aktuelnog šampiona Plej ofa Banjalučanke su stigle da se odmore i spremne dočekuju prvi meč. Šampion će biti ekipa koja prva stigne do tri pobjede dok Orlovi imaju prednost domaćeg terena, a do sada su samo jednom bili šampioni BiH.

- Kažu da je prva utakmica najteža s psihološke strane, ali smo maksimalno motivisani da pobjedom otvorimo finalnu seriju. Nakon teških polufinalnih utakmica znamo da će sada biti još teže mada smo spremni za nove izazove. Za ovo smo se spremali tokom cijele sezone koju želimo da ukrasimo titulom - rekla je trener Orlova Dragana Svitlica.

Jedini poraz u sezoni Orlovi su doživjeli upravo od Banovića i to u posljednjem kolu.

- Banovići su se pojačali pred plej-of i neće doći da se unaprijed predaju, već će gledati da nas dobiju na sve načine. Pojačali su se na poziciji centra tako da opuštanja nema - dodala je Svitlica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana