Evo kako je Đoković čestitao Jokiću

GS
Foto: Tviter

Oglasio se najbolji teniser svijeta i osvajač 23 grend slema na svom instagram profilu i uz sjajnu karikaturu Jokića koji na konju pronosi NBA pehar kroz Stjenovite planine napisao šta misli o košarkašu Denvera.

"MVP!!!", pisalo je, potom je na ćirilici stajala čestitka i riječi: "Čestitam brate, najbolji si", a ispod na englekom riječ "greatness" ili prevedeno na srpski "veličina".

Od nedavno su i u kontaktu dvojica najboljih srpskih sportista, pošto je tokom Rolan Garosa Novak Đoković našao načina da nabavi Jokićev broj., prenosi Mondo.

"Video sam njegov intervju i polaskan sam. Zaista sam mu zahvalan. Nismo bili u kontaktu, juče sam nabavio njegov broj, teško ga je naći ovih dana, ali poslaću mu poruku da mu zahvalim. Dirnuo me je divnim rečima i mislim isto o njemu. Tako je skroman, tako jednostavan momak. U jednoj od najpopularnijih liga na svetu je u svim sportovima i dominira tri godine. Slušajući Lebrona, Dejvisa, Embida, Adetokumba... Koliko pohvala imaju za njega, sve to me čini ponosnim na njega. Mi u Srbiji smo košarkaška nacija, bili smo dosta dobri u tom sportu, ali nikad nismo imali nekoga tako uspešnog u NBA ligi kao njega. Sve pohvale njemu i nadam se da ću ga jednog dana gledati kako igra uživo", rekao je nedavno Novak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana