Duško Ivanović, trener Crvene zvezde: Igokea ozbiljna ekipa

G.S.
Duško Ivanović, trener Crvene zvezde: Igokea ozbiljna ekipa

LAKTAŠI - Dan prije utakmice sa Igokeom košarkaši Crvene zvezde stigli su u Republiku Srpsku. Biće ovo 28. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, a prednost je na strani Beograđana - 19:8.

- Gostovanje kod Igokee je težak početak sezone u ABA ligi, protiv ekipe koja je odlično formirana, sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim “spot ap” šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici - rekao je trener “crveno-bijelih” Duško Ivanović.

Kapiten Branko Lazić pristupa ovoj utakmici sa velikim oprezom.

- Gostovanje kod Igokee nikada nije bilo laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vreme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih, kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rešenja i nema sumnje da nas čeka teška utakmica. Kao i svake godine, pozivam naše navijače, a ima ih zaista mnogo u Banjaluci i Republici Srpskoj, da dođu u što većem broju i pomognu nam da krenemo pobedom u novu sezonu - naveo je Lazić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana