Drinić posjetio ŽKK Orlovi: Podrška trofejnim košarkašicama

GS
Drinić posjetio ŽKK Orlovi: Podrška trofejnim košarkašicama

BANjALUKA- Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić posjetio je Ženski košarkaški klub Orlovi čiji rad, kaže, prati sa velikim zanimanjem.

- Banjaluka voli sport i sportom  se bavi hiljadu Banjalučana. Ženska košarka zauzima značajno mjesto u sportskom životu našeg grada. Košarkašice Orlova napravile su veliki korak ka vrhu i puna podrška za njihov rad i sve uspjehe - rekao je Drinić.

Predsjednik ŽKK Orlovi Luka Lugonja zahvalio je Driniću na dosadašnjoj pomoći i uspješnoj saradnji koja će se, kako je rečeno, nastaviti i u budućnosti.

- Nebojša Drinić je prijatelj kluba. Pomogao nam je finansijski i omogućio da odemo na takmičenje WABA lige u Podgorici 2022.godine gdje smo osvojili treće mjesto - ispričao je Lugonja.

Orlovi su jedan od najtrofejnijih klubova Banjaluke. Sa pet reprezentativki BiH i tri reprezentativke Srbije postiže izuzetne rezultate.

- Nemjerljiv je značaj Orlova za razvoj košarke u Banjaluci. Fasciniraju me košarkašice koje na emotivan i inspirativan način promovišu košarku, timski duh, fer borbu za pobjedu - naglasio je Drinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana