Dragana Domuzin nakon slavlja Orlova protiv Plej ofa: Pobjeda za novo samopouzdanje

M. Z.
Dragana Domuzin nakon slavlja Orlova protiv Plej ofa: Pobjeda za novo samopouzdanje

BANjALUKA - Košarkašice Orlova povele su s 1:0 protiv Plej ofa u polufinalnoj seriji plej-ofa Lige BiH, nakon što su u Banjaluci slavile pobjedu rezultatom 81:78.

Bio je to susret prošlogodišnjih učesnika finala u kojem su Sarajke stigle do titule rezultatom 3:2 u seriji, a dobile su majstoricu u Banjaluci. Sada to nije bio slučaj dok su se “orlice” ujedno osvetile Plej ofu za jedini poraz u ligaškom dijelu takmičenja ove sezone. Sa po 18 poena Dragana Domuzin i Marina Ristić bile su najefikasnije u banjalučkom timu, a pratile su ih Anđela Šipka i Vladinka Erak sa po 14 poena s tim što je Erakova imala i 11 skokova.

- Laganije smo otvorili utakmicu iako smo se dobro spremili za nju. To nas je koštalo u prvom poluvremenu kada smo gubili, ali smo se vratili u trećoj četvrtini. Tada smo nametnuli naš ritam, prešli u vođstvo i sačuvali ga do kraja. Bitno je da smo krenuli pobjedom i da smo odbranili domaći teren pa će biti mnogo lakše u Sarajevu gdje se nadamo najboljem, odnosno plasmanu u finale. Hvala publici koja je došla u velikom broju da nas podrži - istakla je Domuzinova za “Glas Srpske”.

Njoj je to bila prva utakmica za Orlove u koje se vratila nakon nepune četiri godine. Pored nje, ekipu su za završnicu još pojačale Vladinka Erak i Gorana Marjanović.

- Pobjeda nam je donijela novo samopouzdanje jer se nas tri još uigravamo sa ostatkom ekipe. Ide to dobrim putem i bićemo sve bolji kako vrijeme bude odmicalo - dodala je Domuzinova.

Druga utakmica polufinalne serije trebalo bi da bude igrana u četvrtak, ali termin još nije određen. Prvi meč sinoć su igrali Lavovi i Banovići.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana