Dončić: Ponosan sam na ekipu, imali smo sjajnu sezonu

Tanjug
Dončić: Ponosan sam na ekipu, imali smo sjajnu sezonu

BOSTON - Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić izjavio je danas da je tužan zbog poraza od Bostona i dodao da je ponosan na tim iako Maveriksi nisu uspjeli da osvoje titulu u NBA ligi, prenose američki mediji.

Košarkaši Bostona su osvojili titulu u NBA ligi, pošto su noćas na svom terenu savladali Dalas rezultatom 106:88 u petoj utakmici finalne serije. Boston je serijom 4:1 u pobjedama stigao do 18. titule u istoriji kluba.

"Igraju zrelo, imaju sjajne igrače, možemo da učimo od njih. Borićemo se sljedeće sezone. Tužan sam, jer smo izgubili", rekao je Dončić.

On je istakao da je ponosan na cijeli tim.

"Nije bitno što sam igrao povrijeđen niti koliko sam bio povrijeđen. Bio sam na terenu i nisam napravio dovoljno. Ponosan sam na ekipu iako nismo osvojili titulu. Odradili smo sjajnu sezonu. Boston je igrao odličnu odbranu, oni su sjajan tim", dodao je košarkaš Dalasa.

Dončić bi trebalo da zaigra za reprezentaciju Slovenije na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre, koji je na programu od drugog do sedmog jula u Grčkoj.

"Ne želim da razgovaram o budućnosti. Moram da donesem neke odluke i da pokušam da ozdravim. Za dva dana doneću konačnu odluku", istakao je Dončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana