Dončić: Nećemo da prestanemo da vjerujemo dok ne bude gotovo

Tanjug
Foto: Tanjug/ AP

DALAS- Uspjeli smo da pronađemo ritam u posljednjoj četvrtini, ali oni su na kraju zadali poslednji udarac. Nećemo da prestanemo da vjerujemo dok ne bude gotovo, izjavio je danas košarkaš Dalasa Luka Dončić poslije poraza od Bostona (99:106) u trećem meču finala plej-ofa NBA lige, prenose američki mediji.

Seltiksi su poveli 3:0 u finalu NBA lige, koje se igra na četiri pobjede.

Dončić je na četiri minuta i 12 sekundi prije kraja utakmice dobio šestu ličnu grešku zbog čega je morao da izađe iz igre.

"Nismo mogli da igramo fizički jaku košarku. Ne želim previše toga da kažem o suđenju, ali kada na ovakav način dobijem šest faulova u finalu teško mi je da ne komentarišem. Sudije moraju da budu bolje nego što su bile do sada", rekao je Dončić na konferenciji za medije.

Boston je početkom posljednje četvrtine imao 21 poen prednosti (91:70), a onda je Dalas serijom 22:2 prišao na samo poen (92:93) zaostatka na tri i po minuta prije kraja utakmice. Košarkaši Bostona su na kraju uspjeli da dođu do pobjede rezultatom 106:99.

"Pokušavam da odigram što bolje i moraću da odigram bolje. Imali smo dobru šansu da se vratimo i bili smo blizu. Na kraju nismo uspjeli. Volio bih da sam bio prisutan u završnici meča", dodao je košarkaš Dalasa.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Dalasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana