Dodik: Hvala svim asovima koji su došli

M.Z.
Foto: V. Tripić

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik postigao je četiri poena za ekipu Veterani Igokee na revijalnoj košarkaškoj utakmice protiv ekipe Veterani prijatelji odrgranoj u Banjaluci.

On je kao kapiten poveo svoju ekipu za koju su igrali nekadašnji članovi Potkozarja kako se ekipa zvala do 1997. godine, a popunili su je neki "mlađi veterani" koji su igrali prije desetak godina i odnedavno su u igračkoj penziji.

- Sa nama su bila najveća košarkaška imena Srbije koja se nikada nisu okupila u Banjaluci i nama je drago što smo ovom manifestacijom i proslavom 50. rođendana animirali prije svega prijatelje kluba i prijatelje košarke koji su sve obaveze podredili dolasku ovdje. Drago mi je što mogu da vidim igrače kakvi su bili Igor Rakočević i Pero Antić koji su pokazali volju da dođu. Što se mene tiče vjerovatno shvatio sam kao afirmaciju da se pojavim, a najozbiljnija stvar koju sam ovdje uradio jeste da sam u 65. godini izašao na teren, a da četiri pet godina nisam dirao loptu. Bilo je malo izazova što se tiče vremena da ovo organizujemo, a ovo je dar Banjaluci. Hvala svim klubovima koji su došlina turnir Igokee da uveličaju proslavu - rekao je Dodik.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana