Dalibor Ilić o pobjedi na startu sezone: Ovo je samo uvod

M. Z.
Dalibor Ilić o pobjedi na startu sezone: Ovo je samo uvod

LAKTAŠI - Košarkašu Crvene zvezde Daliboru Iliću dolazak u Laktaše uvijek budi najljepše uspomene.

- To mjesto osjeća kao svoju drugu kuću jer je upravo u Igokei stasao i dokazao se te otišao u Beograd da se dokazuje na nekom drugom nivou. Momak iz Višegrada svojim ponašanjem na terenu i van njega osvojio je sve ljubitelje košarke pa je dobijao aplauze navijača domaćeg i gostujućeg tima.

- Uvijek je lijepo vratiti se u Laktaše i sada sam imao priliku da osjetim atmosferu u dvorani, tako da sam još pod emocijama mada sam očekivao nešto ovakvo. Drago mi je da smo pobjedom započeli sezonu i da sam individualno krenuo dobro. Nadam se da je ovo samo uvod u ono što nas očekuje i ispunjavanje ciljeva koji nas očekuju - rekao je Ilić.

Nakon paklenog pripremnog perioda počelo je zvanično takmičenje i na prvoj utakmici Ilić je sjajno odigrao. Za skoro 22 minuta na terenu ubacio je 11 poena (7/8 slobodna bacanja) pa je bio treći strijelac svoje ekipe, iza Majka Tobija (19) i Rokasa Gijedraitisa (12), dok je još imao šest uhvaćenih lopti.

- Ovo je druga sezona kako sam u klubu i moje ambicije rastu kao i klupske. Prošlu sezone sam proveo u navikavanju, dok sada očekujem da budem standardni dio tima. U suštini, sve zavisi od mene. Trudiću se na treninzima da dobijem što više prostora  - naglasio je Ilić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana