Četvrtfinale plej-ofa Lige BiH: Slavija ispala, Budućnost igra majstoricu

G.S.
Četvrtfinale plej-ofa Lige BiH: Slavija ispala, Budućnost igra majstoricu

ISTOČNO SARAJEVO - Ekipa Slavije nije uspjela da izbori majstoricu četvrtfinala plej-ofa Lige BiH protiv Širokog, a nju će za prolazak u polufinale igrati Budućnost i Bosna.

Slavija je u drugom meču poražena od Širokobriježana 64:97, a najbolji u njenim redovima bio je Antonio Forman sa 14 poena dok su po 11 postigli Aleksandar Ilić, Darko Damjanović i Henri Tenksli. Široki će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Borac - Leotar (1:0).

- Ova sezona je pokazala da gradimo ozbiljan klub koji će u budućnosti pretendovati na najviši plasman i siguran sam da najbolje vrijeme za OKK Slavija 1996 tek dolazi. Svjestan sam želje ljudi da se više oslanjamo na domaće igrače, ali moramo priznati da trenutno nismo na nivou pa nam je potrebna kombinacija domaćih i igrača sa strane. Imamo puno mladih talentovanih košarkaša, više od 100 djece je dio kluba, gradićemo ih, usmjeravati - rekao je predsjednik kluba Ljubiša Ćosić

Budućnost nije uspjela da u Sarajevu izbori polufinale, jer su domaći slavili sa 92:87 i izborili majstoricu u Bijeljini u subotu od 19 časova. Najefikasniji kod Bosne bili su Entoni Kolins i Faris Verlašević sa po 18 poena. Kod Budućnosti Vojin Ilić je ubacio 21, a Milivoje Božović 20 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana