Boris Dragojević, košarkaš Borca: Igramo u najboljem ritmu

M. Z.
Boris Dragojević, košarkaš Borca: Igramo u najboljem ritmu

BANjALUKA - Košarkaši Borca nastavili su sa sjajnim partijama u posljednje dvije sedmice i vezali četvrtu pobjedu (dvije u ABA 2 i dvije u Ligi BiH). Banjalučani su na svom terenu nadigrali Orlovik rezultatom 78:70, u 18. kolu Lige BiH, što im je bio 11. trijumf kojim su se probili na treće mjesto tabele i napravili veliki korak ka nastupu u Ligi šest.

- Vezali smo četiri pobjede i u najboljem smo ritmu od početka sezone, što nas raduje, jer ide vrlo bitan dio, odnosno završnica Kupa Republike Srpske - rekao je član Borca Boris Dragojević za “Glas Srpske”.

Meč protiv Žepljaka završio je sa tri poena, dok je najbolji u njegovom timu bio Džerod Vest sa 20, Amsal Delalić je dodao 14, a 12 Srđan Gavrić.

- Lošije smo otvorili utakmicu i nismo imali fokus te dozvolili protivniku da radi ono u čemu je najbolji. Na poluvremenu smo se konsolidovali i “zategli” odbranu, što nam je donijelo pozitivan rezultat na kraju - naveo je Dragojević.

Utakmica protiv Orlovika bila je peta u 13 dana, a tu nije kraj.

- Naporno jeste, umora ima, ali to ne smije da bude izgovor. Moramo da damo sve od sebe u ovom bitnom dijelu sezone i zatim rasterećeni odemo na reprezentativnu pauzu - naglasio je Dragojević.

Mladi bek svjestan je uloga u finalu Kupa Srpske.

- Čeka nas vruć teren u Trebinju, gdje će biti više navijača nego obično, ali i to ima svoju draž, jer je ljepše igrati pred publikom, makar i protivničkom, nego pred praznim tribinama. Poznajemo ekipu Leotara, dobili smo je ove sezone i znamo da se protiv nje može igrati. Isto tako znamo da i oni kao i mi imaju veliku želju da osvoje pehar Kupa, tako da moramo biti najbolji do sada, jer je najveći ulog - istakao je Dragojević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana