Borac ide po prvu pobjedu u Ligi

Milan Zubović
Borac ide po prvu pobjedu u Ligi

BANjALUKA - Prvu pobjedu u ove sezone u Ligi BiH ekipa Borca tražiće na gostovanju kod Orlovika u trećem kolu. "Crveno-plavi" su poraženi na startu od Širokog, potom od Bosne i to u trojkom u posljednjoj sekundi.

Tim iz Žepča ima skor 1-1. - Orlovik je iskusna ekipa koja u svojim redovima ima jednog od najboljih igrača Lige, sposobnog igrati na pozicijama od jedan do pet.

Emir Preldžić iako u poznim igračkim godinama i dalje pokazuje zašto je toliko godina igrao u Evroligi i za tursku reprezentaciju

. Uz njega tu je još odličnih i iskusnih košarkaša tako da nam neće biti nimalo lako, ali se nadam da ćemo uz povećanu rotaciju održavati visok tempo igre što njima ne odgovara i na taj način slomiti njihov sporiji ritam i igru na "pola terena" - rekao je trener Borca Marko Šćekić. Plejmejker Darko Talić zna da je pred njima izazovan meč.

- Očekujem vrlo težak meč jer su oni veoma iskusna ekipa predvođena Emirom Preldžićem koji i dalje igra vrhunsku košarku.

Uz njega, u timu su i drugi dosta kvalitetni igrači pa moramo ući čvrsto u utakmicu od samog početka i postaviti ritam prema našim pravilima. Pobjeda je jedini cilj i daćemo sve od sebe da je ostvarimo - poručio je Talić.

Parovi, subota: Orlovik - Borac (18), Sloboda - Promo (19), Posušje - Leotar (19), Radnički - Mladost (19). Nedjelja: Bosna - Slavija (17), Mostar - Spars (18). Široki - Jahorina (igrano u petak).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana