Bivši reprezentativac Grčke i nekadašnji košarkaš PAOK-a preminuo u 29. godini

GS
Foto: Twitter

Nekadašnji košarkaš PAOK-a, Trikale i igrač koji je prošao više reprezentativnih selekcija Grčke Aleksandros Varitimijadis preminuo je u 29. godini.

Varitimijadis se borio sa teškom bolešću, a od njega su se oprostili i iz Košarkaškog saveza Grčke.

- Mlad igrač, član sportsko-košarkaške porodice, prerano je preminuo. Vijesti tragediji o Aleksandrosu Varitimijadisu izaziva samo duboku tugu. 

Aleksandros je igrao košarku za PAOK, hrabro se borio protiv bolesti koja se na kraju pokazala nepobjedivom. Članovi Upravnog odbora KS Grčke i predsjednik Evangelos Liolios izražavaju iskreno saučešće porodici i bliskim ljudima preminulog. Riječi ne mogu da ublaže bol u ovom momentu. Počivaj u miru - poručili su iz saveza.

Aleksandros je tokom karijere igrao i za Filipos, Umeu, BSV Siksers i najskorije je bio član Dornbirn Lajnosa iz Austrije. Od njega se danas oprostila i Umea.

- Aleksandros je bio fantastična osoba, koja je uvijek pokazivala veliko srce i borbeni duh za svoje saigrače, trenere, stručni štab i navijače. Izražavamo saučešće porodici, prijateljima i rodbini. Počivaj u miru, dragi brate - napisali su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana