"Armija" i Igokea otvaraju spektakl

M.Z.
Foto: GS

BANjALUKA - Košarkaški spektakl povodom 50. rođendana Igokee otvoriće domaćin i slavni moskovski CSKA sutra od 20 časova na terenu Nacionalnog teniskog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Moskovljani su već stigli u najveći grad Republike Srpske i odradili trening te su impresionirani svim viđenim. 

- Odlična ekipa za spremanje ekipa i važan momenat za Igokeu. Svi su naši treneri u klubovima učesnicima i vjerujem da će doći mnogo ljudi koji će gledati spektakl – rekao je trener moskovske "armije" Emil Rajković.

Dodao je da se osjeća dobro u Republici Srpskoj.

- Rezultar nije primaran, protivnici su kvalitetni i biće dobra prilika za uigravanje. Da napredujemo najviše od svega. Imao sam prilike da vidim kako izgleda teren i zaista je lepo uređen i igrači će biti motivisani da igraju - dodao je Emil Rajković.

Sportski direktor Igokeee Vuk Radivojević je rekao da polako dolazi trenutak koji svi iščekujemo.

- Biće to praznik košarke i hvala mom nekdašnjem treneru Emilu Rajkoviću na dolasku - dodao je Radivojević.

Trener domaćeg tima Vladimir Jovanović imaće priliku da vidi stanje svoje ekipe nakon mjesec dana priprema i dvije odigrane kontrolne utakmice.

- Drago nam je što je turnir izazvao veliko interesovanje u javnosti i drago mi je što ovakvi treneri i ekipe učstvuju te što se s njima takmičimo i dočekamo početak sezone. Vanjski teren izgleda odlično i biće novo iskustvo i da nećemo imati izgovor za selekciju šuta - izjavio je Jovanović. 
 
Peković otkazao

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik nije mogao da potvrdi sve učesnike revijalnog meča.

- Nikola Peković je otkazao  dolazak, neki potvrđuju u međuvremenu, i biće igrača iz Crvene zvezda i Partizana. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zaigraće u ovoj utakamici i već trenira. Mislio je da ne igra mnogo, ali kada sam najavio da će biti dio tima pristao je da igra - rekao je Igor Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana