Anđušić: Sjajno je vratiti se ovde

Milan Zubović
Anđušić: Sjajno je vratiti se ovde

BANjALUKA - Dolazak u Banjaluku na turnir Igokee košarkašu Partizana Danilu Anđušiću bio je povratak među prijatelje jer je u sezoni 2018-19 nosio dres Igokee.

- Čestitke Igokei na 50 godina postojanja i sjajno organizovanom turniru. Stvarno je bilo lepo učestvovati i meni kao nekadašnjem članu Igokee uvek je lepo vratiti se ovde i osetiti ovakvu atmosferu. Bilo je stvarno sjajno za sve učesnike. Turnir je bio jako dobar, sa jakim ekipama. Odlična prva provera, odigrali smo tri utakmice i ostvarili tri pobede što je manje bitno u ovom periodu jer je bitno da se vidimo gde se trenutno nalazimo i da se što bolje spremimo za nastavak priprema i da u sezonu uđemo što spremniji - izjavio je Anđušić.

O finalnoj utakmici i pobjedi protiv CSKA rekao je da jeto bila odlična provjera za njih.

- Iako CSKA trenutno nije član Evrolige sjajna je ekipa kao i svih ovih godina. Bilo je jako dobro za nas da sa takvim protivnikom vidimo gde smo šta smo jer oni jako čvrsto već godinama. Protiv kvalitetne ekipe uspeli smo da prikažemo solidnu partiju. Ima tu još mnogo stvari koje treba da budu popravljene i opet kažem, još je rano, tek je početak priprema - dodao je Anđušić.

Prvi put je igrao na otvorenom terenu.

- Sjajno iskustvo. Nisam iamo priliku da igram do sada i sjajno je bilo. Organizacija i sve ono što se dešavalo ovih dana. Svi smo uživali, a želim da čestitam našim košarkašima na osvojenom srebru i velikoj stvari koje su uradili za srpsku košarku pogotovo što je malo ko verovao damogu uzeti medalju. Momci, ponosni smo na vas - dodao je Anđušć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana