Zvorničani počeli pripreme: Drina teče ka vrhu

D. D.
Zvorničani počeli pripreme: Drina teče ka vrhu

ZVORNIK - Povratnik na klupu Drine, trener Dragan Mićić obavio je prozivku ekipe. Na prvom treningu novi šef imao je 24 igrača, a uprava kluba je uradila veliki posao jer je sačuvala okosnicu tima iz prošle sezone.


Već je poznato i prvo pojačanje za novu sezonu,  a  to je takođe povratnik u svoj grad Ognjen Stjepanović. Fudbaler ima 25 godina, igra po krilu i već ima puno iskustva jer je pored matične Drine igrao za Željezničar, Olimpik, Bradarac, Zvijezdu  09, dok je prošlu sezonu proveo u Famosu, gdje je postigao 13 golova.

Na prozivci su još bili Nezir Alić iz Jedinstva Roćević te Sreten Milošević i Vukan Perušinović iz paraćinskog Borca, ali oni nisu još potpisali ugovor.

- Sigurno je da će ekipa biti pojačana sa još dva do tri iskusna igrača sa kojima smo u pregovorima. Ove sezone Drina želi da bude u gornjem dijelu tabele prvenstva Republike Srpske. Zbog toga i tražimo adekvatna pojačanja kako bi se izbjegla situacija iz prošle sezone i borba za opstanak. Cilj kluba je da igra dobro, a do toga možemo doći kvalitetnim radom. Stjepanović je prvo zvanično pojačanje, ali će ih biti  još - istakao je trener Mićić.

Kompletne pripreme ekipa će obaviti u  Zvorniku. Poznat je i plan odigravanja mečeva. Četiri rivala su već poznata, dok se traže još dva.

- Prva utakmica nam je protiv Zvijezde 09 13. jula. Još smo se dogovorili za utakmice protiv Jedinstva iz Roćevića, zatim Tuzla sitija, dok bi nam generalka pred  start šampionata bio duel protiv Gradine. Tražimo još dva rivala. Posao će nam biti olakšan jer je većina tima ostala na okupu, što može samo da nas raduje - dodao je Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana