Zvijezda 09 u derbiju začelja juri tri boda

G.S.
Zvijezda 09 u derbiju začelja juri tri boda

ETNO SELO STANIŠIĆ - Pred fudbalerima Zvijezde 09 je utakmica koja može da preokrene kompletnu sezonu. Ekipa trenera Mihajla Jurasovića će na svom terenu da ugosti Tuzla siti (subota, 15 časova) i pobjeda im se nameće kao imperativ kako bi uhvatili priključak za ostalim rivalima.

 

Trenutno povratnik u Premijer ligu BiH je na samo tri boda. Mada su imali i veoma težak raspored u prvom krugu takmičenja jer su bili šest puta gosti u ovih devet kola. Upravo je Tuzla siti iznad njih sa sedam bodova tako da je ovo derbi začelja.

Njihov protivnik je zbog loših rezultata promijenio trenera. U timu Zvijezde ističu da nema pritiska iako su svjesni važnosti naredne utakmice.

- Očekuje nas protivnik koji je puno kvalitetniji nego što to njegov trenutni plasman i bodovni saldo u prvenstvu pokazuje. Imaju oni  veoma kvalitetnih igrača, ali su kao i mi u krizi rezultata. Između dva kola su promijenili trenera, dolaze sa novom energijom, tako da će sigurno pokušati da nas iznenade. Međutim i mi smo sve bolji. U pojedinim mečevima nedostajalo nam je sreće i koncentracije da dođemo do povoljnog rezultata. Vjerujem da u ovom duelu možemo da dođemo do pobjede kojom bi preokrenuli sezonu i uhvatili priključak za timovima iz sredine tabele. Treniramo dobro i pokušaćemo da dođemo do tri boda jer još ima da se dosta igra - istakao je Emanulah Blažević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana